Vervolggesprek groenloket: aan tafel met ambtenaren

Als vervolg op ons gesprek met Wethouder Eerdmans spraken we op 13 december met verschillende ambtenaren. Samen bereiden we het antwoord van de wethouder voor op de motie Groenloket (zijn afdoeningsvoorstel). In dat antwoord zal hij verder invulling geven aan de motie. Dus het is belangrijk dat wij daarbij aan tafel zitten! Het was een goed gesprek. En het lijkt erop dat we goed op één lijn zitten over de concrete invulling van het groenloket. Binnenkort volgt hier een verslag van dat gesprek.

(Foto: er werd aan alle kanten effectief werk verricht; MelO houdt een betoog over hoe wij gezamenlijk groen beleid kunnen maken. Tegelijkertijd werden op ander niveau de lampen verwisseld door de technische dienst.)

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s