Groot Groendebat, 20 februari 2018

‘Groen’ moet niet meer weg te denken zijn uit het beleid voor Rotterdam. ‘Groen’ moet hoog op de agenda van het stadsbestuur dat na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 ontstaat. ‘Groen’ moet daarom één van DE thema’s zijn voor de verkiezingsstrijd die in februari los gaat barsten. Dat willen we bereiken door op 20 februari het Groot Groendebat te organiseren.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Dankzij een Maex impuls hebben we budget. We hebben een leuke debatleider, en uitzicht op (meerdere leuke locaties). Binnenkort volgt er meer informatie over o.a. de locatie en precieze tijdstip. Houd de website in de gaten!

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s