Hoera! Vereniging Groen010 is Opgericht!

Op donderdag 28 september hebben we bij de notaris onze handtekening gezet onder de oprichtingsstatuten van Vereniging Groen010.

Vereniging Groen010 wil initiatieven, organisaties en ondernemingen in het groen verbinden, vertegenwoordigen, ondersteunen, versterken en hun belangen behartigen. We willen voor alle groene initiatieven een gelijk speelveld creëren. En zo willen we bijdragen aan een groene, duurzame en gezonde stad.

Hoe gaan we dat doen? Door onderlinge samenwerking te stimuleren tussen Rotterdamse groene initiatieven en organisaties. Door een inspirerende en adviserende gesprekspartner te zijn van grote organisaties zoals de gemeente. Door te helpen de groensector te professionaliseren en de maatschappelijke impact ervan zichtbaar te maken. We staan voor transparantie en een gelijk speelveld in de stad en willen  samen met de overheid een groen loket organiseren.

Het Bestuur

Het bestuur bestaat uit actieve experts uit de groene sector en is goed op elkaar ingespeeld. Nienke Bouwhuis is voorzitter. Nienke is actief voor Krachtgroen en de Groene Connectie. MelO Feldkamp van Stichting Lekker Groen en De Stad Uit is Penningmeester. Rutger Henneman van GroenGoed en actief voor de Groene Groeiplekken is secretaris. Caroline Zeevat van o.a. Stadslandbouw Schiebroek is bestuurslid.

Denk mee, Doe mee, Word Lid!

Ondersteun je deze doelen of wil je actief hieraan bijdragen? Stuur ons je ideeën! Word lid! En help mee bij het opstarten en groeien van onze vereniging en de vele activiteiten die we ondernemen. Je kan lid worden door ons een mailtje te sturen. Laat ons je motivatie weten waarom je lid wil worden. Lidmaatschap kost 25 Euro per jaar.

Klik hier voor  de statuten

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s