‘Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’

Publicatie Edicitnet Onderzoeksrapport!

Het eerste rapport van het zelfonderzoek van groene (voedsel)initiatieven is af en hier te lezen: Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’. Wil je het liefst zo snel mogelijk de belangrijkste hoofdzaken en handelingsperspectieven lezen? Zoek dan in de inhoudsopgave op welke bladzijde je de samenvatting kan vinden.

Het onderzoek was een eerste fase van het Edicitnet (Edible Cities Networks) Living Lab in Rotterdam. Aan dit onderzoek naar manieren van onderlinge samenwerking, hebben 34 Rotterdamse initiatiefnemers deelgenomen. Het heeft geleid tot een overzichtelijk lijstje met handelingsperspectieven voor onze onderlinge samenwerking. De volgende stap is dat we met zijn allen een of meerdere handelingsperspectieven kiezen om uit te voeren. En daar kijken we naar uit:

Handen uit de mouwen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s