‘Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’

Publicatie Edicitnet Onderzoeksrapport!

Het eerste rapport van het zelfonderzoek van groene (voedsel)initiatieven is af en hier te lezen: Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’. Wil je het liefst zo snel mogelijk de belangrijkste hoofdzaken en handelingsperspectieven lezen? Zoek dan in de inhoudsopgave op welke bladzijde je de samenvatting kan vinden.

Het onderzoek was een eerste fase van het Edicitnet (Edible Cities Networks) Living Lab in Rotterdam. Aan dit onderzoek naar manieren van onderlinge samenwerking, hebben 34 Rotterdamse initiatiefnemers deelgenomen. Het heeft geleid tot een overzichtelijk lijstje met handelingsperspectieven voor onze onderlinge samenwerking. De volgende stap is dat we met zijn allen een of meerdere handelingsperspectieven kiezen om uit te voeren. En daar kijken we naar uit:

Handen uit de mouwen!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marja Versteeg schreef:

    Heb net het rapport gelezen en vind het heel zorgvuldig en compleet opgeschreven. Er zitten mooie aanknopingspunten in voor concrete vervolgstappen op alle ideeën die naar voren zijn gekomen voor samenwerking en versterking van alle groeninitiatieven in de stad.
    De uitdaging zit er in dat we elkaar – net als in de natuur – blijven zien als complementair en niet concurrerend. Dat wordt mogelijk als we ons geen zorgen meer hoeven te maken over de dag van morgen, als we uit de overlevingsstand gehaald kunnen worden. Door onder meer een eerlijke waardering voor ons werk door de maatschappij / de overheid.
    Ik heb zin om me daarvoor ook in te zetten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s