Tussenbericht Groenloket naar de Raad

Wethouder Eerdmans heeft een tussenbericht naar de raad gestuurd over het Groenloket. Daarin staat een plan voor de invulling van de motie Groenloket waar wij zo hard voor gelobbyd hebben. Hoe moet het Groenloket vorm krijgen? Groen010 zit aan tafel om daarover mee te denken.

Wij zijn tevreden met het tussenbericht. En we blijven betrokken bij de verdere uitvoering. Zo vinden wij het belangrijk dat het Groenloket niet alleen maar een website is. Het groenloket moet in essentie een platform zijn waardoor groene initiatieven betrokken worden bij het formuleren van beleid.  En het slagen van de functie van ‘Groenmakelaar’ valt en staat niet bij één persoon, maar bij een team van ambtenaren van verschillende diensten die iets met groen te maken hebben: een ‘Kiemteam’.

Lees het tussenbericht HIER (op de pagina raadsinformatie van gemeente Rotterdam).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s