Schriftelijke Vragen aan Wethouder over Groenloket

Na de motie Groenloket in november 2017 zijn we meer dan anderhalf jaar verder. Het proces ligt stil. Wij (Groen010) worden niet meer betrokken bij de voortgang. Daarom hebben we het stokje weer overgeven aan de gemeenteraad.  We hebben een brief gestuurd aan alle politieke partijen die voor de motie Groenloket hebben gestemd.

De SP heeft onze zorgen opgepakt en heeft schriftelijke vragen aan de wethouder gesteld. Dat is mooi! Het betekent op zijn minst dat er weer een formeel antwoord komt op al onze inspanningen. We hopen dat de antwoorden op deze vragen transparantie bieden op de gemeentelijke obstakels waar de uitvoering van het Groenloket op stuit. En op oplossingen zodat we toch, hopelijk op korte termijn, de geboorte van een Groenloket kunnen vieren.

Het wordt tijd dat groene initiatieven beter ondersteund worden bij het vinden van een weg door een verkokerd systeem. Het wordt tijd dat dat systeem transparanter wordt en dat groene initiatieven structureler betrokken worden bij de ontwikkeling van nieuw beleid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s