Groot Groendebat

  • Wanneer: Dinsdag 20 februari, 17:00.
  • Waar: HNK Gebouw, Vasteland 78, Rotterdam
  • Entree: gratis

Rotterdam is kampioen met haar hoeveelheid groene initiatieven. In de gemeenteraad regent het aan ‘Groenmoties’: voor een groenfonds, groenmakelaar, groenloket, een groene ‘Highline’. Maar Rotterdam is nog lang geen groene stad. Met de optrekkende economie staat er veel op het spel.

Wordt Rotterdam groener of grijzer?

De bouwstenen voor een nieuw coalitie-akkoord van een nieuw stadsbestuur worden nu gebakken. Een nieuw vier-jarenplan voor Rotterdam, ontstaat uit de partijprogramma’s en verkiezingsbeloftes in aanloop van de gemeenteraads-verkiezingen op 21 maart. Groen moet hoog op de agenda staan van deze verkiezingen. Daarom organiseert Groen010 het Groot Groendebat.

Neem deel en geef jouw visie!

Welke groene plannen hebben politieke partijen? Zijn het loze beloftes of komen hun plannen overeen met hun stemgedrag van de afgelopen jaren in de gemeenteraad? Ga ook zelf in gesprek met politieke partijen. Laat weten wat jij van hun plannen vindt. In een Lagerhuisdebat poneert debatleider Gijs Weenink 10 prikkelende groene stellingen en geeft de zaal vol met experts: politici, beleidsambtenaren en groene initiatiefnemers het woord.

Dat belooft een dynamische avond te worden!

Kom en laat je stem horen in het debat. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus laat snel weten of je komt. Stuur een mail aan rutgerhenneman@gmail.com. En heb jij een controversiële groene stelling? Stuur die ook door: vóór 5 februari.

 

Het Groot Groendebat wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s