Lid worden

Lieve Rotterdammers,

Samen maken we de stad groen duurzaam en gezond.

En dat is nu eens geen vrijblijvende marketingkreet!

Op meer dan 150 plekken zijn wij de makers van de nieuwe buitenruimte, en dat vaak al vele jaren. Vind je ook dat de groen sector in Rotterdam net zo belangrijk is als cultuur of sport? Klik dan JA en doe mee!

Ja

Lid worden kost 25,-  .

Om volwaardig lid te worden moet je wel het reglement hebben gelezen en hebben ondertekend. Dat is er nu nog niet. Je kunt door op JA te klikken wel al voorlopig lid worden  en zo je steun uitspreken. Zodra het reglement af is sturen we je dat uiteraard toe.

Wat staater straks in dat reglement? Het is vergelijkbaar met het reglement van een beroepsvereniging (het reglement van de ontwerpersbranche is ons voorbeeld):  hoe gaan we binnen de vereniging met elkaar om en wat doet de vereniging voor je.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Maria Versterg schreef:

    JA. Ik krijg het google-formulier niet geopend. Heb daavroor toestemming van de eigenaar nodig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s